Как подобрихме нашата услуга за Вашето удобство?

Всеки 50 визитки ние опаковаме в отделна кутийка.

 За всяка самостоятелна поръчка комплект от  100 бр визитки, които си направите сами и поръчате в нашия сайт за онлайн визитки, получавате не една, а две еднакви луксозни кутийки, с меко матово покритие от плътен и качествен картон. Във всяка от кутийките поставяме по 50 бр визитни картички. Защо даваме две кутийки, а не една? Преди всичко ние държим на качеството и удобството. Нормалната кутия за визитки е с размер: широчина 100мм, дълбочина 70мм и височина над 70мм, което я прави доста обемиста и неудобна за носене в джоба на сако, дискретна дамска или бизнес чанта. Нашите кутийки са с размер 96/66/30мм- повече от 2/ДВА/ пъти по-малки. Побират се в джоб на сако, в малка дамска чанта, дори в джоб на панталон, без да причиняват дискомфорт и да ангажират с присъствието си. Забравете за скъпите визитници- няма нужда от тях. Няма нужда да ги търсите и давате пари. Всяка поръчка идва с удобна и функционална опаковка, която пести място и Ви дава абсолютен комфорт. Винаги когато кутийката с визитки свърши, знаете, че на разположение имате още една, но е време да се погрижите и да направите нова поръчка.  Разбира се, всяка нова поръчка в wizca.com става само с няколко клика спестявайки време, притеснения от рода на „Къде ми е проекта“ и грижа относно качеството на продукта. Вашите визитки могат да бъдат в ръцете Ви гарантирано до 24 часа от Вашата поръчка. Ако нямате спешни срещи или бизнес мероприятия може да се възползвате от нормалния срок за доставка, който е до 3 дни от дата на поръчката и, разбира се, при него Вашите визитки ще бъдат доставени  безплатно до посочения адрес за доставка.

Забавлявайте се докато създавате Вашите визитни картички в wizca.com- вече знаете, че държим преди всичко на качеството. От нас ще  получите безплатна доставка, 2 луксозни кутийки и допълнителен подарък.

Бъдете винаги внимателни и проверявайте дали пред адреса на web услугите, който ползвате, има https://- това е гаранция, че данните, които предоставяте, няма да попаднат на неподходящи места.