Експресни визитки за 30 секунди. Възможно ли е?

Отговорът е категорично ДА- можете да създадете визитки за 30 секунди в уеб приложението за визитки wizca.com.

Създаването на визитки може да бъде изключително бързо, лесно и интересно, без да си специалист по графичен дизайн и без да се налага да изтегляш и разучаваш програми за направа на визитки. Необходимо е само компютър или смартфон, свързани към интернет и...... 30 секунди, за да  създадете своята визитка само с няколко клика и напълно безплатно.

Как става това? Да предположим, че вече сте преминали процедурата по регистрация и се намирате в нашия красив графичен редактор. Избирате само с един клик от галерията, която се намира в дясната част на редактора, един от много готови шаблони и визитката ще се зареди пред Вас. Кликнете върху произволен надпис върху вече заредения проект. Надписът става активен- може да се мести, върти, оразмерява и редактира. Редакцията става от текстовата контрола, която се намира под Вашия проект. При всяко ново селектиране на текстов обект от проекта, отдолу в контролата се визулизира активният текст и това е мястото където може да го променяте. Промяната е мигновена, както сами ще се уверите. Всяка нова буква или символ, който въвеждате, се отразява върху избрания от Вас текстов обект. Когато приключите с всички желани промени, а с това дори хора, които за първи път посещават wizca.com се справят супер бързо, кликнете бутон „Поръчай“. Това е..... До 3 дни куриер ще достави на посочения от Вас адрес, визитките, които сте направили сами, отпечатани върху хартия от висок клас и опаковани в компактни и луксозни кутийки . Доставката е абсолютно безплатна за цялата страна. Не сме забравили хората, които имат неотложни и спешни бизнес мероприятия и специално за тях имаме услуга "Експресна Доставка" до 24 ч.

За индивидуалистите, хората със свободно време и креативни нагласи сме предоставили възможност за създаване на визитки от нула, като използват допълнителните инструменти, триъгълник, квадрат, кръг и многообразието от форми, криещи се под иконата с форма на сърце. За удобство, в профила Ви може да запазите до 6  проекта на визитки. Разбира се, винаги можете да изтриете някои стари и да добавите нови проекти. 

Забавлявайте се докато сами създавате Вашите визитки онлайн!