Нова визия, нов стил и изцяло ново преживяване.

Добре дошли в обновения сайт wizca.com

Нашата цел е да спечелим свободно време на хората със свободни професии, както и на всеки съвременен човек, желаещ визитки и ползващ интернет. Услугата, която предоставяме, разчита на Вашата креативност и въображение, за да създадете лесно подходящата визия за визитката, от която се нуждаете. Няма нужда от скъпи програми и от дизайнери, на които да обяснявате каква точно е Вашата визия. Няма нужда от ходене по агенции за поръчване, а после за получавaне. Имате нужда от малко свободно време, спокойна обстановка, интернет, компютър или лаптоп...Нямате! Няма проблем- грабнете таблета ли смартфона! Да, приложението, което Ви предоставяме, е достъпно от всички съвременни устройства с екран и от всеки съвременен браузър. И понеже ценим времето Ви, ще доставим вашите визитки в комфортна soft touch опаковка, напълно безплатно на удобен за Вас адрес до 3 дни. В случай, че имате неотложен бизнес ангажимент, възползвайте се от експресната ни доставка, при която поръчвате днес и получавате утре.

Редакторът на wizca.com е увлекателен, лесен за работа и предоставя така необходимата Ви творческа свобода. На ваше разположение са точният брой инструменти и контроли без излишно объркващо многообразие. Обаче ако денят е бил тежък, натоварен, изпълнен с предизвикателства и просто искате да отметнете задачата “визитки”, тогава просто изберете от богатата галерия с готови шаблони. В галерията, която ще обновяваме често, визитните картички са разделени на категории.

Има ли възможност за качване на Ваши вече готови лога или проекти? Има разбира се, но повече за как става това може да научите от нашите видео туториъли.

Ако имате нужда от вдъхновение или просто Ви е любопитно какви още възможности предлагаме, тогава изберете меню  “Видео Уроци”.  Ще намерите кратки филмчета, които обясняват стъпка по стъпка как функционират инструментите и контролите, както и различни нови техники за създаване на цветни, контрастни и красиви визитни картички.

Хартията, на която ще отпечатаме Вашите визитки, е специално подбрана- висококачествен обемен картон 300гр/м² с перфектна белота и повърхност, гарантиращи отличен отпечатък. Изборът ни се различава от стандартния визитъчен 250гр/м² картон! Целта е да получите максимално удоволетворение за цената, която плащате. По-тежък и обемен е и каквито и цветове да изберте за Вашите визитни картички, този вид картон ще ги подчертае и отпечатъкът ще бъде висококачествен.

Новост е “ПРОФИЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ”,  където може да пазите до 6 вече създадени проекта. От профила може да поръчвате всеки един или няколко от проектите си по всяко време, от всяко място с наличен интернет само с няколко клика и  от мобилния си телефон. Проблемът “Свършиха ми визитките, къде ми е проекта!?” вече е в миналото.
 
Забавлявайте се докато сами създавате Вашата визитна картичка!